Terug naar overzicht
sep 2001 - 1 maa 2012Applicatie enquêteBisschoppelijk College Weert

Educatief

Open Dag vragenlijst V1.1
(inclusief handleiding)

Beschrijving

Tomsoft ontwikkelt educatieve software voor onderwijsinstellingen. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van elektronische enquêtes. De volgende enquêtes zijn al gedigitaliseerd:
  • Examenvrees test
  • Veiligheidsthermometer
  • VIG/VIL vragenlijst (incl. editbare XML-database)
  • 360 graden feedback (incl. editbare XML-database)
Elk programma is op dezelfde manier opgebouwd en brengt via gemakkelijke stappen alle vragen aan bod. Resultaten kunnen worden afgedrukt en soms geëxporteerd worden naar een Microsoft Excel bestand. De programma's zijn bedoeld om gebruikt te worden in een netwerkomgeving. Resultaten worden centraal opgeslagen. Het unieke aan de programma's is dat er geen centraal serverprogramma nodig is, zoals een webserverapplicatie of SQL-server applicatie. Een centrale Windows-bestandsserver is voldoende.

De "Open Dag"-vragenlijst is een gratis programma, dat u kunt uitproberen. Voor dat programma is geen netwerkverbinding benodigd. Eerst moet een serie vragen met bijbehorende antwoordmogelijkheden worden ingevoerd. Vervolgens kunnen leerlingen eindeloos deze vragenlijst invullen, wat bij uitstek geschikt is voor open dagen, waarbij veel verschillende mensen de computer gedurende korte tijd gebruiken.

Als u op dit moment nog vragenlijsten op papier laat invullen, kunnen we misschien ook uw onderwijsinstelling van dienst zijn met een dergelijk programma. Voorwaarde is dan wel dat de onderwijsinstelling voor elke leerling in het bezit is van papieren exemplaren van de betreffende vragenlijst.